Find us on Facebook

21 Universal Problems Of Spending The Holidays With Your Family

11.29.2013

And the perfect solutions for coping with them.

1. Problem: Having to sit at the kids’ table. Again.

21 Universal Problems Of Spending The Holidays With Your Family
Overture Films

Solution: Hot Toddy.

Solution: Hot Toddy .

2. Problem: Your drunk aunt asking why you’re still single.

21 Universal Problems Of Spending The Holidays With Your Family

Solution: Gingersnap Eggnog.

Solution: Gingersnap Eggnog .

Via J. Kenji Lopez-Alt / seriouseats.com

3. Problem: Constantly hearing embarrassing childhood stories.

21 Universal Problems Of Spending The Holidays With Your Family
ABC / Via wifflegif.com

4. Problem: “Have you gained weight?”

21 Universal Problems Of Spending The Holidays With Your Family

5. Problem: Someone made your favorite side dish as a vegan substitute.

21 Universal Problems Of Spending The Holidays With Your Family

6. Problem: The casual racist remarks from your grandfather.

21 Universal Problems Of Spending The Holidays With Your Family
Warner Bros. / Via youtube.com

Solution: Nutella Melt with Frangelico.

Solution: Nutella Melt with Frangelico .

Tara Striano / Maria Del mar Sacasa / Via katieatthekitchendoor.com

7. Problem: *Insert questions about your current job here*

21 Universal Problems Of Spending The Holidays With Your Family
20th Century Fox / Via headoverfeels.com

8. Problem: Being the only unmarried adult.

21 Universal Problems Of Spending The Holidays With Your Family
Paramount Pictures / Via myfriendsarenotmarried.tumblr.com

9. Problem: Being forced to babysit everyone younger than you.

21 Universal Problems Of Spending The Holidays With Your Family

10. Problem: Dinner won’t be ready for another two hours.

21 Universal Problems Of Spending The Holidays With Your Family
NBC / Via rebloggy.com

Solution: Burnt-Sugar Hot Buttered Rum.

Solution: Burnt-Sugar Hot Buttered Rum .

Tara Striano / Via katieatthekitchendoor.com / Winter Cocktails

11. Problem: When that one relative starts a family-wide political debate.

21 Universal Problems Of Spending The Holidays With Your Family

12. Problem: Someone just insulted the pumpkin pie you spent three hours making.

21 Universal Problems Of Spending The Holidays With Your Family
ITV Studios / Via virtualtear.tumblr.com

13. Problem: Your mom is on a diet, which inadvertently means the rest of the family is too.

21 Universal Problems Of Spending The Holidays With Your Family
AMC / Via uproxx.com

14. Problem: Your drunk uncle is getting a little out of hand.

21 Universal Problems Of Spending The Holidays With Your Family
SNL / Via rebloggy.com

15. Problem: Forgetting the name of that one cousin you haven’t seen in 15 years.

21 Universal Problems Of Spending The Holidays With Your Family

16. Problem: Tofurky.

21 Universal Problems Of Spending The Holidays With Your Family
Warner Bros. / Via i-mockery.com

17. Problem: When the family friend asks for your life story.

21 Universal Problems Of Spending The Holidays With Your Family

Solution: Bloody Mary Punch.

Solution: Bloody Mary Punch .

Iain Bagwell / southernliving.com

18. Problem: Being responsible for cooking for everyone.

Problem: Being responsible for cooking for everyone.

Solution: Nutella Melt.

Solution: Nutella Melt .

Tara Striano / Via katieatthekitchendoor.com / Winter Cocktails

19. Problem: Awkwardly reuniting with your siblings after a whole year.

21 Universal Problems Of Spending The Holidays With Your Family
Fox / Via gurl.com

Solution: Cinnamon Cocktail.

Solution: Cinnamon Cocktail .

Kelly Neal / Via foodrepublic.com

20. Problem: Having to change the subject when your parents start telling your coming-of-age stories.

21 Universal Problems Of Spending The Holidays With Your Family

And if all else fails, just stick to the basics:

21. Problem: Being the only person who drinks in a dry family.

21 Universal Problems Of Spending The Holidays With Your Family

Solution: Vodka.

Solution: Vodka.

LIKE US ON FB :)